lunes, 18 de julio de 2016

PREMI DE LA UEP A LA MILLOR INICIATIVA MEDIAMBIENTAL


El passat dijous 14 de juliol es va celebrar la 5a Nit Empresarial UEP, que va tenir lloc al restaurant del Mirador de les Caves (Els Casots-Subirats), i que va reunir prop de 200 persones del món empresarial.
 
 
En aquest acte la nostra empresa va rebre el premi a la millor iniciativa mediambiental 2015-2016 que va recollir amb molta satisfacció el Sr. Angel Plazas Riera en reconeixement a la tasca realitzada. En el seu parlament va ressaltar la confiança dels nostres clients i l’esforç dels treballadors.
 
 
Abans del sopar, la religiosa sor Lucia Caram va pronunciar la conferencia “Nous Temps , nous paradigmes” en la que va parlar d’empresa i responsabilitat social. Va continuar la vetllada amb l’entrega de premis i els parlaments del president de la UEP Sr.Santi Carda, l’il·lustre alcalde  de Subirats Sr.Pere Pons i en acabar, l’Honoralble conseller d’Empresa i Coneixement Sr.Jordi Baiget, que va presidir l’acte.
Agraïm a la Unió Empresarial Penedès el seu reconeixement i el fet de comptar amb la nostra empresa per participar en aquesta vetllada.
 
 Departament de comunicació

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario